Billigste boliglån – Se oversikten her

Renteradar har laget en oversikt over billigste boliglån. I et hav av banker og tilbud kan det være vanskelig å vite hvilket boliglån som passer best for deg. Vi gir deg en enkel oversikt her!

Nå er det viktig å sjekke boliglånsrenta

Det har vært mange renteøkninger som har gitt økte rentekostnader for de fleste. Vi ser at mange betaler mer enn nødvendig. Derfor er det nå ekstra viktig å sjekke ut dine lånebetingelser.

Brukere av Renteradar kan i snitt spare 8 000 kroner ved å forhandle renten eller å flytte boliglånet om banken din ikke gir deg renten du fortjener. Og mange sparer mye mer!

Finn det billigste boliglånet for deg

Renteradar får du en skreddersydd oversikt over de billigste boliglånene for deg. Det finnes ikke én enkelt bank som er best for alle, ettersom den beste banken for deg avhenger av faktorer som lånestørrelse og belåningsgrad. Vi sammenligner renten du har i dag med markedets beste tilbud og viser deg om hvor mye du kan spare.

Skal du søke om boliglån for første gang?

Hvis du ikke har boliglån fra før, kan du bruke vår tjeneste for førstegangskjøpere. Her vil du se hvor mye du kan låne og kjøpe bolig for i tillegg til en oversikt over lånetilbud fra banker. Vi hjelper deg med å bli kontaktet av banker for tilbud, slik at du kan velge banken som gir deg best betingelser.

Billigste boliglån for ordinære lånekunder

Nedenfor ser du de ti beste tilbudene for ordinære boliglån. Tabellen oppdateres daglig.

Billigste boliglån for kunder med medlemskap i et fagforbund eller en organisasjon

Medlemskap i en arbeidstakerorganisasjon som Akademikerne, YS, Unio, NSF eller LO kan ofte gi deg veldig gode betingelser på boliglån. Det samme gjelder en pensjonsordning som Statens Pensjonskasse eller Oslo Pensjonsforsikring.

Disse organisasjonene har inngått avtaler med banker som gir gunstige vilkår blant annet på boliglån. Tilbudene er noen ganger så gode at besparelsen på boliglån er høyere enn medlemskontingenten.

Er du medlem i en organisasjon eller et forbund som har samarbeidsavtale med en eller flere banker? Hos oss kan du også legge til denne informasjonen, så regner vi det med i tilbudet.

Nedenfor ser du de ti beste tilbudene for boliglånskunder med ulike medlemskap. Tabellen oppdateres daglig.

Billigste rammelån

I et rammelån låner du opp til en viss ramme, uten at du har en fast tilbakebetalingsplan. Rammelån gir deg mye fleksibilitet og mange fordeler, men krever også disiplin fra deg som låntaker.

Nedenfor ser du de ti beste tilbudene for rammelån. Tabellen oppdateres jevnlig.

Billigste boliglån for unge

Mange banker tilbyr ekstra gunstige betingelser på boliglån til unge personer. Det skyldes at bankene ønsker å få inn unge som kunder tidlig og tilby andre tjenester som banken tjener mer på over tid.

Boliglån for unge (BLU) gjelder som regel personer under 34 år som også er aldersbegrensningen for Boligsparing for ungdom (BSU).

Nedenfor ser du de ti beste tilbudene for boliglån for unge. Tabellen oppdateres jevnlig.

Billigste førstehjemslån

Førstegangskjøpere får i enkelte banker førstehjemslån, som er det aller billigste boliglånet. Det er ofte stor konkurranse om å få de nye boliglånskundene inn som bankkunder, med håp om at de blir lojale kunder av banken for andre banktjenester.

Nedenfor ser du de ti beste tilbudene for førstehjemslån. Tabellen oppdateres jevnlig.

Billigste grønne boliglån

Mange banker tilbyr nå grønne boliglån til kunder som har energieffektive boliger – typisk energiklasse A eller B. Her finnes det ulike tilbud, men mange tilbyr en ekstra god rente på grønne boliglån.

Noen få banker tilbyr meget gunstige rentebetingelser for lån opptil ett maksbeløp til oppussing som gjør boligen mer energieffektiv. I enkelte banker er «grønne boliglån» også de billigste boliglånene.

Nedenfor ser du de ti beste tilbudene for grønt boliglån. Tabellen oppdateres jevnlig.

FAQ – Kjappe svar på vanlige spørsmål

Hva er det billigste boliglånet?

Det billigste boliglånet for akkurat deg finner du på Renteradar. For å se de generelt billigste boliglånene se tabellene over.

Hva er den billigste boliglånsrenten?

Den billigste boliglånsrenten vil endre seg jevnlig, men du kan alltid se markedets beste rente på Renteradar.

Hvilken bank har best rente på boliglån?

Det vil endre seg hele tiden, men se de beste bankene for 2024 her. Den beste banken for deg kan du finne enkelt på Renteradar.

Gjør som 180 000 nordmenn før deg.

Få boliglånsrenten du fortjener

Sammenlign renten på boliglånet ditt mot markedets beste rente og se hva du kan spare.

Få oversikt

Se din forventede rente- og kostnadsutvikling på boliglånet.

Forhandle med banken på 2 klikk

Renteradars prutefunksjon hjelper deg til bedre rente.

© 2022, HAYON AS

Sjekk renten på boliglånet ditt