Kassa boliglån – billig boliglån?

Kassa boliglån

Nå har Oslo Pensjonsforsikring (OPF) åpnet for at alle kan dra nytte av deres gode boliglånstilbud gjennom Kassa boliglån. Og du trenger kun å flytte boliglånet, slik at du kan beholde din gamle bank. Renteradar gir deg en oversikt over lånetilbudene til Kassa.

Kassa boliglån – Nå tilgjengelig for alle

Før lanseringen av boliglånstjenesten Kassa tilbudte Oslo Pensjonsforsikring (OPF) kun boliglån til ansatte i Oslo kommune. Nå har de åpnet for at alle kan flytte boliglånet sitt til Kassa. Kassa er en digital boliglånstjeneste som har gjort det enkelt å flytte boliglånet sitt.

Kassa boliglån – gebyrfritt lån ferdig forhandlet

Kassa tilbyr listepriser basert på din belåningsgrad. De tilby noen av de laveste boliglånsrentene på markedet. Kassa har tre lånetilbud: Small for deg med belåningsgrad inntil 60 %, Medium for deg med belåningsgrad mellom 60-75 % og Large for deg med belåningsgrad mellom 75-85 %. Usikker på din belåningsgrad? Du kan enkelt se belåningsgraden din på Renteradar.

Enkel tilgang til rimelig boliglånsrente

Kassa jobber for å gjøre det enkelt å få gode boliglånsbetingelser. De belønner kunder med lav belåningsgrad med bedre rente. Hos Kassa får du automatisk den beste renten for belåningsgraden din, uten å måtte forhandle. Dette gjør boliglån gjennom Kassa både oversiktlig og brukervennlig, og sikrer at kundene mottar rettferdige betingelser uten unødvendig komplikasjon.

Kassa boliglån – renter

Nå bør du sjekke renten

Norges Bank har økt styringsrenten mange ganger de siste årene, som har gitt en høyere boliglånsrente. Det er derfor et godt tidspunkt å sjekke sjekke at du ikke betaler mer enn nødvendig på boliglånet. Det gjør du enkelt på Renteradar. Vi viser deg hvor mye du kan spare på å bytte bank eller forhandle på renten.

Best rente for deg med lav belåningsgrad

Kassa Small er det lånet med lavest rente. Det er for de med belåningsgrad 60 % eller lavere. Det betyr at om du har et lån på 3 millioner og boligen din er verdt 5 millioner så er belåningsgraden din 60 %. Har du lavere belåningsgrad betyr det at du har et mindre lån sammenlignet med verdien på boligen din. Dette gir større sikkerhet for Kassa. Jo lavere belåningsgrad, desto mindre betaler du i rentekostnader. Det høres kanskje logisk ut, men i realiteten er det mange av de tradisjonelle bankene som gir høyere rentekostnader til de med lavere belåningsgrad.

Flytt boliglånet – behold banken din

Mange tenker det er krevende å skulle flytte boliglånet sitt, men det har Kassa gjort enkelt. Du trenger kun å flytte boliglånet ditt, ikke hele bankforholdet. Du fyller ut et søknadsskjema også tar Kassa seg av resten. Søknadsprosessen tar kun ca 3 minutter! Så kan du fortsette å bruke banken din og kortene dine som normalt.

Hva koster det å flytte lånet til Kassa?

Kassa tar ikke noe gebyr for å flytte boliglånet til dem, men du som kunde må dekke et tinglysingsgebyr til staten. Dette gebyret er en engangskostnad for det pantedokumentet Kassa trenger for å tilby lån med sikkerhet i boligen. Gebyret varierer avhengig av boligtypen, og kan ligge mellom 200 og 540 kroner.

Kassa boliglån

Lønner det seg med boliglån i Kassa?

For å finne ut om boliglån i Kassa gir deg konkurransedyktige vilkår kan du logge deg inn på Renteradar. Vi skanner markedet for de beste banktilbudene for deg rangert etter effektiv rente. Da får du oversikt over din nåværende rente og markedets beste. Se hvor mye du kan spare på å forhandle med banken eller bytte bank.

Hvordan kan Kassa ha så gode priser på boliglån?

Kassa skiller seg ut i boliglånsmarkedet som en av de få aktørene som tilbyr boliglån uten å være en tradisjonell bank. Kassa låner ut pensjonspenger direkte til boliglånskunder. I stedet for å låne pensjonskapitalen til banker, som så låner den ut videre til boligkunder, låner OPF direkte ut disse pengene til boligkunder gjennom Kassa. Dette i kombinasjon med en heldigital tjeneste gjør at de kan tilby konkurransedyktige priser på boliglån.

Hvor mye kan du låne?

Kassa vil som andre banker følge reglene til Utlånsforskriften og stille visse krav til deg som lånetaker. Kassa tilbyr lånetilbud på opptil 85 % av boligens verdi, med et maksimalt lånebeløp på 9 millioner kroner. De vil ta en helhetlig økonomisk vurdering av søkeren gjennom Skatteetaten og Gjeldsregisteret. Kassa stiller krav om at kundene ikke har noen ubetalte inkassosaker og man må kunne tåle en betydelig renteoppgang.

Kan man søke finansieringsbevis hos Kassa?

Per nå kan man ikke søke finansieringsbevis hos Kassa, men de jobber med å utvikle løsninger for dette også. Du kan sjekke tjenesten vår for førstegangskjøpere. Vi viser deg hvor mye du kan låne og kjøpe bolig for i tillegg til banktilbud tilpasset deg. Du kan også be om å bli kontaktet av flere banker for uforpliktende tilbud, slik at du kan velge banken som gir deg best lånevilkår.

FAQ – Kjappe svar på vanlige spørsmål

Hva er Kassa?

Kassa er boliglånstjenesten til Oslo Pensjonsforsikring (OPF) som nå har åpnet for at alle kan flytte boliglånet sitt, selv om du ikke er ansatt i Oslo Kommunen.

Har Kassa billig boliglån?

Kassa har gode renter, og best rente for de med belåningsgrad under 60 %. Se tabellen vår ovenfor for de ulike prisene.

Hvem kan ha boliglån i Kassa?

Alle kan søke om å flytte boliglånet sitt til Kassa. Søkandsprosessen tar kun 3 minutter og du kan beholde din nåværende bank.

Lønner det seg å ha boliglån i Kassa?

Logger du inn på Renteradar kan du se de beste bankene for deg, og se om det er lønnsomt å flytte boliglånet til Kassa.

Gjør som 180 000 nordmenn før deg.

Få boliglånsrenten du fortjener

Sammenlign renten på boliglånet ditt mot markedets beste rente og se hva du kan spare.

Få oversikt

Se din forventede rente- og kostnadsutvikling på boliglånet.

Forhandle med banken på 2 klikk

Renteradars prutefunksjon hjelper deg til bedre rente.

© 2022, HAYON AS

Sjekk renten på boliglånet ditt