Econa og Nordea – Hvor bra er avtalen?

Er du medlem i Econa? Da kan du få konkurransedyktig boliglånsrente i Nordea. Renteradar har sett nærmere på boliglånstilbudet for Econa-medlemmer i Nordea.

Kort om Econa

Econa er en interesse- og arbeidstakerorganisasjon for økonomer og studenter innen økonomiske fag med over 29 000 medlemmer. Econa er en medlemsforening under Akademikerne, men har en egen bankavtale med Nordea. De andre 12 foreningene som er med i Akademikerne benytter deres tilbud mot Handelsbanken.

Econa og Nordea – gode priser på boliglån

Samarbeidet med Econa og Nordea gir medlemmer i Econa gode priser på boliglån. Econa var tidligere en del av Akademikerne Pluss og hadde avtale med Danske Bank. Fra 1. januar 2023 inngikk Econa en avtale med Nordea.

Som Econa-medlem kan du spare opptil 22 500 kroner årlig sammenlignet med en Nordea-kunde uten medlemskap. Her er det tatt utgangspunkt i et lån på 3 millioner og en belåningsgrad på 65 %. Renten for Econa-medlemmer ligger ca 0,75 %-poeng lavere enn renten for et ordinært boliglån uten medlemskap.

Sammenlign boliglånet ditt mot markedets beste tilbud

På Renteradar får du enkelt oversikt over de beste lånetilbudene. Vi sammenligner renten din mot markedets beste tilbud og viser deg hvor mye du kan spare. Se oversikten over de beste bankene for deg rangert etter beste effektive rente.

Er du medlem i en organisasjon eller et forbund som har samarbeidsavtale med en eller flere banker? Legg til ditt medlemskap, så regner vi det med i tilbudet.

Econa og Nordea

Econa og Nordea – hvor bra er tilbudet over tid?

For å vurdere om det vil lønne seg på sikt å benytte seg av medlemstilbudet til Nordea er det flere faktorer du bør vurdere. Sjekk hvor mye rentene vil koste over tid for å se om dette er en god avtale for deg. Se også på andre fordeler du kan få som Econa-medlem i Nordea. Nordea har billån og leasing med gode betingelser og sparekonto med god rente.

Rentesammenligning for 2023

Nedenfor ser du renteutviklingen for Econa-meldemskap sammenlignet med ordinære boliglån i Nordea for 2023. Det er tatt utgangspunkt i et lån på 3 millioner og en belåningsgrad på 65 %. Grafen viser at renten for ordinært boliglån i Nordea ligger i snitt 0,75 %-poeng høyere enn boliglånsrenten for Econa-medlemmer. Dette utgjør ca 22 500 kroner mindre i årlige rentekostnader for Econa-medlemmer.

Renter for Econa-medlemmer i Nordea

I tabellen under viser oppdaterte renter på boliglån for Econa-medlemmer i Nordea.

Hvor mye koster det å være Econa-medlem?

I tabellen under ser du priser på Econa-medlemskap per april 2024.

Hvilke andre forbund har avtaler med banker på boliglån?

Flere andre forbund har liknende avtaler med andre banker på boliglån:

FAQ – Kjappe svar på vanlige spørsmål

Hva er Econa?

Econa er en interesse- og arbeidstakerorganisasjon for 28.000 økonomer og siviløkonomer.

Hva slags fordeler får Econa-medlemmer i Nordea?

Som Econa-medlem får du konkurransedyktige priser på boliglån i Nordea.

Hvor mye kan man spare på boliglån i Nordea som Econa-medlem?

Man kan spare opptil omtrentlig 22 500 kroner årlig ved å ha boliglån som Econa-medlem i Nordea sammenlignet med å ha ordinært boliglån uten medlemskap i Nordea.

Gjør som 170 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

© 2022, HAYON AS

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.