Hjemla: Vår partner på boliginformasjon og verdiestimat

Hjemla

Renteradar viser boliginformasjon fra vår partner hjemla. Vi kan da tilby våre brukere statistikk og informasjon om boligmarkedet. Disse tjenestene, og flere til, tilbys gratis til forbrukere på boligplattformen hjemla. Vår partner bidrar dermed til et mer velfungerende norsk boligmarked, hvor viktig informasjon ikke blir skjult for forbrukeren.

Hjemla

Hjemla jobber for et mer likestilt boligmarked hvor forbrukere har samme tilgang til boliginformasjon som de profesjonelle. Hjemla er en forbrukertjeneste bygget på det beste fra Virdi og Boligmappa. Her får du innsikten, hjelpen og verktøyene som trengs for å kunne ta smarte boligvalg.

Hjemla skal være verktøyet privatpersoner kan bruke når man skal kjøpe eller selge bolig. Tjenesten gir deg et oppdatert estimat på boligen. Den gir deg også en oppdatert belåningsgrad som enkelt gir deg rom for å forhandle frem bedre lånebetingelser.

Teamet bak VIRDI
Hjemla-teamet: f.v. Michael Wiik, Håvard Heggem, Sindre Sangnes og Aslak Bergersen (foto: Hjemla)

Hvordan fungerer det?

Hjemla er Norges mest komplette boligtjeneste av og for forbrukere. Her får man oversikt over alle privatboliger i Norge, uavhengig av om boligen er solgt, kommer til salgs, er til salgs eller ikke er annonsert. Med dette er Hjemla hele Norges digitale boligmarked.

I tjenesten får man raskt oppdatert oversikt over boligmarkedet nær deg i deres enkle kartløsning. Søk opp boligen man ønsker informasjon om for å se transaksjonshistorikk, nåværende estimerte markedsverdi med mer. I kartet kan man også se alle solgtpriser, samt boliger som kommer for salg og som er til salgs.

Følg verdiutviklingen av din egen bolig

På hjemla kan man enkelt registrere din bolig for å få en oppdatert markedsverdi. Denne oppdaterer seg automatisk i takt med boligmarkedet og andre faktorer, slik at du alltid har det mest oppdaterte bildet.

Hvem bruker Hjemla?

Hjemla er i hovedsak en forbrukerportal, og privatpersoner er således den største brukergruppen. Samtidig er kvaliteten på det som presenteres så høy at Hjemla også benyttes av blant annet meglere, banker, takstmenn, inkasso-, forsikringsaktører og ikke minst Renteradar.

Ved å innhente et oppdatert estimat på markedsverdi av boligen kan vi automatisk regne ut brukerens belåningsgrad. Belåningsgraden brukes for å innhente relevante lånetilbud til brukeren. Jo lavere belåningsgraden er, jo lavere rente kan du få på boliglånet ditt.

Boligprisene har de siste årene steget kraftig i store deler av landet og mange av våre brukere blir derfor overrasket over hvor mye boligen nå faktisk kan være verdt.

Hvordan komme i gang med Hjemla?

Enkelt! Gå til Hjemla og logg inn. Da får du oversikt over viktig informasjon om boligen din. Dette inkluderer detaljer om boligens tilstand, dokumentasjon som garantier og tidligere utført arbeid, samt estimater for boligens markedsverdi. Med denne innsikten kan du ta informerte beslutninger om boligkjøp, -salg, eller eventuelle utbedringer, og dermed unngå uventede kostnader og skuffelser. Ta en titt da vel!

Gjør som 180 000 nordmenn før deg.

Få boliglånsrenten du fortjener

Sammenlign renten på boliglånet ditt mot markedets beste rente og se hva du kan spare.

Få oversikt

Se din forventede rente- og kostnadsutvikling på boliglånet.

Forhandle med banken på 2 klikk

Renteradars prutefunksjon hjelper deg til bedre rente.

© 2022, HAYON AS

Sjekk renten på boliglånet ditt