Renteradar har fått 50000 brukere i Norge

Før helgen passerte Renteradar 50 000 registrerte brukere i Norge – en milepæl er nådd. I en periode med hyppige renteøkninger ser vi at flere og flere finner veien til tjenesten vår for å orientere seg i boliglånsmarkedet.

En stor del av brukerveksten på Renteradar kommer fra at våre brukere forteller om tjenesten vår til andre. Det er kanskje ikke så rart når våre 50 000 brukere har spart over NOK 200 millioner i året gjennom å forhandle ned renten eller bytte til en bank med lavere rente.

Boliglånet blir viktigere fremover

Norges Bank varsler nå syv rentehevinger til fremover og boliglånet kommer til å bli en større belastning på folks privatøkonomi fremover. Da er det i hvert fall ikke vits å betale mer enn det man må i renter. Renteradar skal fortsette å hjelpe forbrukere til å gjøre gode valg i boliglånsmarkedet.

Løpende utvikling av tjenesten

Det siste halvåret har vi endret design på tjenesten og prøvd å gjøre den enda enklere å bruke. Flere banker er lagt til for automatisk innhenting av låneinformasjon og den manuelle delen av tjenesten har blitt forbedret. Forrige uke lanserte vi en Tips-seksjon for å gjøre det lettere for brukeren å gjøre gode valg med boliglånet sitt. Hele tiden jobber vi med å teste ut funksjonaliteten og forbedre tjenesten. Ta gjerne kontakt om du har tilbakemeldinger på tjenesten eller idéer til hva vi bør utvikle fremover.

Gjør som 170 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

© 2022, HAYON AS

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.