Close sidebar

VIRDI: Vår partner på boliginformasjon og verdiestimat

VIRDI_grafikk

Renteradar.no kjøper boliginformasjon fra vår partner VIRDI. Vi kan da tilby våre brukere statistikk og informasjon om boligmarkedet. Ikke minst får du som bruker direkte tilgang til Norges mest treffsikre boligverdiestimat: VIRDIestimatet. Disse tjenestene, og flere til, tilbys gratis til forbrukere på boligplattformen virdi.no. Vår partner bidrar dermed til et mer velfungerende norsk boligmarked, hvor viktig informasjon ikke blir skjult for forbrukeren.

Virdi.no: Den eneste boligtjenesten av og for forbrukere

VIRDI jobber for et mer likestilt boligmarked hvor forbrukere har samme tilgang til boliginformasjon som de profesjonelle. Her får du innsikten, hjelpen og verktøyene som trengs for å kunne ta smarte boligvalg.

Etter en periode som beta-tjeneste ble en fullversjon av nettsiden virdi.no lansert i mars 2020 og har siden opplevd eksplosiv brukervekst. Over 800 000 nordmenn har hittil benyttet tjenesten.

Det er mange som betaler for høy rente på boliglånet sitt, og tilsvarende er det mange som kanskje ikke kjøpte den mest optimale boligen for seg og sine.

Virdi.no skal være verktøyet privatpersoner kan bruke når man skal kjøpe eller selge bolig. VIRDIestimatet reduserer risikoen for å betale overpris og gjør det enklere å avdekke lokkepriser. Det gir deg også en oppdatert belåningsgrad som enkelt gir deg rom for å forhandle frem bedre lånebetingelser.

Teamet bak VIRDI
VIRDI-teamet: f.v. Michael Wiik, Håvard Heggem, Sindre Sangnes og Aslak Bergersen (foto: VIRDI)

Hvordan fungerer det?

VIRDI er Norges mest komplette boligtjeneste av og for forbrukere. Her får man oversikt over alle privatboliger i Norge, uavhengig av om boligen er solgt, kommer til salgs, er til salgs eller ikke er annonsert. Med dette er virdi.no hele Norges digitale boligmarked.

I tjenesten får man raskt oppdatert oversikt over boligmarkedet nær deg i deres enkle kartløsning. Søk opp boligen man ønsker informasjon om for å se transaksjonshistorikk, nåværende estimerte markedsverdi med mer. I kartet kan man også se alle solgtpriser, samt boliger som kommer for salg og som er til salgs.

Virdi_kart

Følg verdiutviklingen av din egen bolig gratis med VIRDIestimatet

På virdi.no kan man enkelt registrere sin bolig for å gratis få en oppdatert markedsverdi av sin største investering. Denne oppdaterer seg automatisk i takt med boligmarkedet og omkringliggende faktorer, slik at du alltid har det mest oppdaterte bildet. Bak verdien som presenteres ligger VIRDIestimatet; Norges mest treffsikre estimat av markedsverdien av privatboliger.

Hvem bruker virdi.no?

VIRDI er i hovedsak en forbrukerportal, og privatpersoner er således den største brukergruppen. Per oktober 2020 har over 800.000 nordmenn benyttet tjenesten. Samtidig er kvaliteten på det som presenteres så høy at VIRDI også benyttes av blant annet meglere, banker, takstmenn, inkasso-, forsikringsaktører og ikke minst Renteradar.no.

VIRDIestimatet er en viktig del av tjenesten Renteradar.no leverer til våre brukere. I tillegg til informasjon om boliglånet kan vi gi brukeren interessant innsikt i boligverdien.

Ved å innhente et oppdatert estimat på markedsverdi av boligen kan vi automatisk regne ut brukerens belåningsgrad. Belåningsgraden benyttes for å innhente relevante lånetilbud til brukeren. Jo lavere belåningsgraden er, jo lavere rente kan du få på boliglånet ditt.

Boligprisene har de siste årene steget kraftig i store deler av landet og mange av våre brukere blir derfor overrasket over hvor mye boligen nå faktisk kan være verdt.

Hvordan komme i gang med virdi.no?

Enkelt! Gå til virdi.no og søk opp en adresse, eller se boliger i kartet. Om man ønsker tilgang til ytterligere informasjon om boligmarkedet og enkeltboliger, samt tilgang til nyttige forbrukerverktøy kan du opprette en gratis bruker. Ta en titt da vel!

Gjør som 130 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.