Renteradar.no – Erfaringer fra fornøyde brukere

Brukernes erfaringer med Renteradar.no

Les om noen av våre fornøyde brukeres erfaringer med Renteradar. Totalt har tjenesten spart brukerne våre for over 200 millioner kroner i årlige renteutgifter. Hvorfor ikke teste det ut selv?

«Nå skal jeg fortelle hvordan du skal spare tusenvis, titusenvis kanskje hundretusenvis av kroner…

her kommer en ny tjeneste som gir deg altså et genialt argument. Det er DN som også forteller om denne tjenesten som heter Renteradar.no…

du kan spare 296 000 kroner over lånets løpetid… hvis du må sitte selv å regne på dette så tar det evigheter… …prøv du også, jeg syntes det var veldig interessant, Renteradar.no

Les mer her

Øystein Røe Larsen, P4s Radiofrokost

Jeg fikk redusert renten med 0,30 – 0,40 %. Det tilsvarer rundt 400 kroner i måneden.
Jeg er veldig fornøyd med en brukervennlig nettside som Renteradar.no. Slipper å bruke tid på å ringe rundt til sin egen eller andre banker. Det er rett og slett utrolig lettvint, for Renteradar.no gjør jo jobben for oss
.

Rita Bügelmeyer, Stavanger

Genial tjeneste!

Da jeg først registrerte meg fikk jeg vite at mine lånevilkår allerede var svært gode. Godt å få bekreftet at jeg hadde valgt riktig bank, men så glemte jeg egentlig hele greia.

En stund etterpå fikk jeg en epost som informerte meg om at mine nåværende vilkår ikke lenger var markedsledende, siden det nå var flere banker som hadde satt ned renten. Da var det bare å flytte lånet umiddelbart, noe som ga meg svært store besparelser i året! Tusen takk!»

Erik Schmelck, Oslo
Rita fikk satt ned renten fra 3.65 % til 2.64 %

Hei folkens!

For 3 – 4 dager siden la vi inn opplysninger i Renteradar.no etter tips fra denne gruppen og i dag ringte banken å kunne sette ned lånerenten fra 3,65 til 2,64, det måtte feires med en is. Må si oss veldig fornøyd med det og mens vi var i gang spurte vi om bedre renter på vanlig sparekonto og fikk vite hvordan vi skulle få det, så en veldig bra dag.«

Rita Hansen, Spydeberg
Silje fikk satt ned rente fra 2.99 % til 2.65 %

Må bare prise renteradar.no nå! Var i kontakt med banken for 2 mnd siden og de kunne sette ned rentene mine til 2,89% istedenfor 2,99% som jeg ville fått ved renteøkningen.

Brukte renteradar og sendte tilbudet til banken min hvor jeg fikk tilbud fra gjensidige siden jeg er YS-medlem og banken ringte meg opp igjen idag og har da satt ned renten min til 2,65%! Helt sjokkert, men superglad da det er mye å betale på lånet i mnd! Bruk siden for alt den er verdt! Bare gode erfaringer med Renteradar.no!

Silje Martinsen, 25 år, Hamar
Morten fikk satt ned renten med 0.2 %

Det ble bedre rente! Testet Renteradar.no og fikk satt ned renten 0,20%.

Morten, 37 år, Kongsvinger
Susanne sparte 5000 kroner i året

Jeg ble overrasket over at det var lett å spare så mye penger på boliglån bare ved å klikke på pruteknappen. Jeg har knapt snakket med banken før, men nå ringte de meg for å fortelle at de ville sette ned renten min. 5000 kroner spart i året er 5000 kroner tjent.

Mine er erfaringer med Renteradar.no er at det var veldig enkelt. Jeg logget meg bare inn og trykket på pruteknappen. Hvis man har boliglån anbefaler jeg å teste Renteradar.no. På Renteradar.no ser man hvor mye man kan spare, og det er veldig enkelt å prute – det er bare et klikk

Susanne, 30 år, Oslo
Stine fikk 0.24 % lavere rente

Banken satte ned renta vår 0,24% etter at Renteradar.no gjorde jobben med å kontakte banken for meg.

Helt gull 🙂 Dette kan virkelig anbefales!!

Stine Kischel, 30 år, Ås
Berit byttet til Bulder Bank. Fikk 0.24 % lavere rente.

Hei, har akkurat vært på telefon med Bulder Bank angående huslån og renter. Resultatet ble at jeg bytter til Bulder Bank. For det første fikk jeg lavere renter og det skadet ikke at personen jeg snakket med var imøtekommende og visste hva han snakket om. Jeg byttet til DNB i fjor høst da min daværende bank ikke kunne imøtekomme DNB sitt tilbud. Så steg renten til effektive 2,92 %. De var litt for snar til å heve renten den høsten, synes jeg.

Så fikk jeg forslag fra Renteradar.no om Bulder Bank. Der fikk jeg 2.68 % rente, uten gebyr som DNB har på (hold dere fast) hele 60 kroner!! Hver måned!! De tider er forbi da jeg aksepterer slike tull gebyrer. Så derfor Bulder Bank for meg.

Berit Bongo, Hammerfest
Johanna fikk satt ned renten til 2.59 %

Jeg har gode erfaringer med å bruke Renteradar.no. Fikk akkurat beskjed fra banken at jeg fikk renta ned fra 2,74% til nominell rente på 2,59%! Superfornøyd!

Johanna, 26 år, Tromsø

Jeg trodde jeg hadde full kontroll på boliglånsrenten vår, og at denne var bra. Jeg fikk tips om Renteradar.no av en venn og er veldig glad jeg testet. Renteradar.no sa jeg hadde mye å spare, så jeg teste prute-funksjonen. To dager senere ringte DNB meg og sa at de ville sette ned renten 0,4%, fra 2,85% til 2,45%. Besparelsen utgjør over 16 000 kroner første året. Over lånets løpetid på 21 år tilsvarer dette over 200 000 kroner.

Det må være de enkleste pengene jeg har spart. 200 000 over lånets løpetid tilsvarer jo en liten formue. Jeg anbefaler alle å teste Renteradar.no.

Kristian, 31 år, Oslo

Hvordan kan jeg bruke tjenesten?

Du kan sjekke ut RenteRadar selv ved å klikkee på den grønne knappen under. Du logger inn med BankID, og vi fikser resten. På få minutter får du full kontroll over hvor bra boliglån du har i forhold til markedets beste tilbud. I tillegg gjør vi det enkelt for deg å prute med banken, eller starte prosessen med å bytte bank.

Gjør som 110 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.