Tibber og Renteradar.no starter samarbeid

Renteradar.no og Tibber jobber begge med å gi forbrukere mer makt, og bidrar til mer transparens i sine respektive markeder. På samme måte som Renteradar.no hjelper deg med å få god oversikt over boliglånsmarkedet og lavere rente, hjelper Tibber deg med å få oversikt over eget strømforbruk og lavere strømregning. Vi gleder oss til å samarbeide med den engasjerte i gjengen i Tibber fremover.

Hvem er Tibber?

Firmaet ble grunnlagt av Daniel Lindén og Edgeir Vårdal i 2016. Etter flere år i energibransjen innså de at strømselskapene var mest interesserte i å tjene penger, istedenfor å sette forbrukerne i fokus. I 2020 sendte Forbrukerrådet inn en klage på 29 strømselskaper, for å oppgi feilaktige priser til kundene sine.

Lindén og Vårdal ville bidra for å gjøre strømforbruket mer transparent, og grunnla Tibber. Nå er de over 60 ansatte, fordelt på kontorer i Berlin, Førde, Stockholm og Helsinki. Siden 2016 har de hjulpet over hundre tusen med å kutte ned på både strømregningen og forbruket.

Bedriften sitt mål er å gi over 10 millioner forbrukere over hele Europa kontroll over eget strømforbruk i løpet av 2025.

Hvorfor samarbeider vi med Tibber?

De siste årene har det dukket opp en rekke nye innovative selskaper og tjenester som hjelper forbrukere på en enkel måte å:

  • Få ny innsikt i egen økonomi og forbruk
  • Spare penger gjennom lavere priser og forbruk
  • Forenkle hverdagen gjennom brukervennlige løsninger

Renteradar.no ønsker å anbefale våre brukere til å prøve slike tjenester som kan gi dem stor verdi. Tibber er et strålende eksempel på dette innenfor strømmarkedet.

Tre gode grunner for å bytte strømselskap til Tibber!

1. Løsninger og produkter for smartere hjem

Tibber er et digitalt strømselskap – ved hjelp av en app får du full innsyn i eget forbruk og full transparens i priser. Dette gjør det lettere for deg å kutte ned strømforbruket. Alt gjøres digitalt, og dette gjør også at firmaet kan tilby mer gunstige strømpriser enn de tradisjonelle strømselskapene.

Ved å bruke disse produktene får du full kontroll over eget hjem. Hverdagen din blir lettere og mer behagelig, samtidig med at du sparer tid og penger.

Du betaler 39 kroner hver måned for denne løsningen utover strømprisen.

2. Konkurransedyktige priser!

Strømprisen hos Tibber er lavere enn hos de gamle strømselskapene. Appen til firmaet gjør at det er effektivt og lett å handle strøm. I tillegg er dette en løsning med lav kostnad, og i gjennomsnittet vil du spare 20% på strøm ved å handle strøm fra bedriften.

Her kan du sammenligne bedriften sine strømpriser med ditt strømselskap. For eksempel er de 8,2% lavere strømpris enn Hafslund, og 3,8% lavere strømpris sammenlignes med Norgesenergi.

3. Tibber gir deg en mer bærekraftig hverdag

Visste du at Norge er et av landene som bruker mest strøm i hele verden? Appen gjør det lettere å kontrollere og kutte ned på dette forbruket. I snitt vil du faktisk kutte ned 20% av strømforbruket ditt ved å bytte strømselskap til Tibber. Selv om den grønneste strømmen er den du ikke bruker, er det verdt å nevne at all strømmen til firmaet basert på 100% fornybar energi.

Hvordan komme i gang med Tibber?

Er du fortsatt ikke helt overbevist? Bedriften har ingen bindingstid, og det er superlett å bli medlem. Hvorfor ikke teste det ut i dag?

Gjør som 110 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.