boligmappa.no

Renteradar.no starter samarbeid med Boligmappa

04.05.20

Renteradar.no har startet et samarbeid med tjenesten Boligmappa.no. Mange av våre brukere vil ha stor nytte av å bruke Boligmappa.

Boligmappa.no får du full oversikt over din bolig:

  • Dokumentasjon fra håndverkere som har jobbet på boligen din
  • Nyttig informasjon fra Eiendomsregisteret
  • Fargekoder og kvitteringer knyttet til din bolig som du eller tidligere eiere har lastet opp selv

Boligmappa er boligens servicehefte – en gratis og reklamefri tjeneste for alle som eier egen bolig. Så langt har over 1,5 millioner boligeiere fått opprettet sin boligmappe, og fått verdiøkende dokumentasjon sendt inn av håndverkeren.

– Fordelen med en godt dokumentert bolig er blant annet at det kan bidra til å øke prisen når du skal selge, forteller markeds- og kommunikasjonssjef i Boligmappa, Eirik Vigeland.

I tillegg til å finne informasjon fra elektrikeren og andre håndverkere, kan du se hvem som har eid boligen tidligere, hva den har blitt omsatt for og hvor mye pant banken har i boligen. Boligmappa er nemlig koblet mot Eiendomsregisteret og matrikkelen.

Brukervennlig plattform

For å bruke Boligmappa går du inn på boligmappa.no og logger deg inn med BankID. Boligmappa er som Renteradar.no, helt gratis!

Boligmappa søker frem eiendommene som er registrert på deg. Har du to eiendommer, for eksempel en leilighet og en hytte, har du to boligmapper – én for hver.

Boligmappa følger eiendommen ved et salg – helt automatisk

Informasjonen som er tilgjengelig i Boligmappa er tilgjengelig for eier(e) av boligen. Når du selger boligen din, vil ny eier automatisk overta boligmappa, mens du overtar boligmappa til eiendommen du flytter til. På den måten er historikken tatt vare på.

For deg som ennå ikke har vært innom: Sjekk din boligmappe her