Nybygger.no: Trolig norgeshistoriens laveste boliglånsrente

Nybygger.no - logo

Renteradar kan med glede meddele at vi nå har fått Nybygger.no som kunde. Nybygger.no klinker samtidig til med det som trolig er norgeshistoriens laveste listepris på boliglån. 1.10 % og 1.20 % er de nye rentesatsene på to ulike låneprodukter – effektivt – helt uten gebyrer.

Veldig mange kan få lån i Nybygger.no

Tilbudene fra Nybygger.no ligger til og med lavere enn betingelsene medlemmer i Akademikerne og LOfavør får gjennom sine bankavtaler. Det beste av alt – du trenger ikke å være medlem i noen organisasjon for å få den lave renten.

Nybygger.no setter krav til at du må ha et boliglån over 2 millioner kroner og belåningsgraden kan ikke være høyere enn 75 %. Ser vi på Renteradar.no sine 100 000 brukere kvalifiserer nesten halvparten av våre brukere for disse betingelsene. Gå inn på Renteradar og sjekk om du kvalifiserer til norgeshistoriens laveste boliglånsrenter.

Du kan spare mye på å flytte boliglånet til Nybygger.no

Den gjennomsnittlige effektive boliglånrenten er 1.70 % for brukere på Renteradar.no med boliglån større enn 2 millioner kroner og belåningsgrad lavere enn 75 %. Gjennomsnittsbrukeren kan spare 0.5 % -poeng på å flytte boliglånet til Nybygger.no. Har man et boliglån på 3 millioner kroner betyr det 15 000 kroner i året eller potensielt 185 000 kroner over hele lånets løpetid ( lineær nedbetaling over 25 år). Mange brukere med dårligere rente kan spare mye mer.

Du beholder den gunstige renten selv om du nedbetaler boliglånet ditt slik at det blir mindre enn 2 millioner kroner. Ved søknadstidspunkt må boliglånet ditt være større enn 2 millioner kroner.

I grafen nedenfor ser man at til og med brukerne med den beste renten på rundt 1.45 % også kan spare på å flytte boliglånet til Nybygger.no med 1.20 % i rente.

Utvikling gjennomsnittlig effektiv boliglånsrente

Grafen viser utviklingen i effektiv rente for våre brukere med boliglån større enn 2 millioner kroner og belåningsgrad lavere enn 75 %. Øverste grafen viser snittrenten. Den midterste viser den beste fjerdedelen. Den nederste viser de 10 % av brukerne med aller beste rente. Basert på over 2500 observasjoner.

Kilde: Renteradar.no

Nybygger.no er en landsdekkende tjeneste fra Sparebanken Øst

Nybygger.no er kun en tjeneste og ikke en selvstendig bank, men opererer under Sparebanken Øst sin bankkonsesjon. Et annet eksempel på en slik tjeneste er Bulder Bank som opererer under Sparebank Vest sin bankkonsesjon. Låner du til boligen hos Nybygger.no er det Sparebanken Øst du formelt inngår avtale med.

Tjenesten er landsdekkende, 100 % digital og legger opp til stor grad av selvbetjening. Den skiller seg derfor ut fra Sparebanken Øst sitt øvrige regionale bankkonsept med røtter i Drammensregionen, men med filialer over store deler av Østlandsområdet.

Drammen_bilde
Foto: Drammen.no

Nybygger.no har også gode tilbud på øvrige banktjenester

Renten på boliglånet er for mange det viktigste kriteriet når du skal velge bank. Det er på boliglånet det ofte er mest å spare. Men det er selvfølgelig viktig at banken har et godt tjenestetilbud også på andre produkter og tjenester.

Med Nybygger.no får du også en rimelig dagligbank med få gebyrer og greie betingelser på innskudd og BSU. De tilbyr deg også forsikring gjennom Frede Forsikring og fond fra Norne Securities.

En fullstendig prisoversikt får du her.

Noen utvalgte priser

Produkt / TjenestePris
Sparekonto0,30 %
Brukskonto0,02 %
BSU konto1,50 %
Åpne konto0,-
Årsavgift bankkort300,-
Uttak i minibanker0,-
Per 16. okt 2020

Erfaringer med Nybygger.no

Vi har fått en del tilbakemeldinger fra våre brukere de siste ukene som deler sine erfaringer med Nybygger.no. De fleste opplever søknadsprosessen som ganske sømløs ettersom informasjon fra Skatteetaten etc hentes inn automatisk. Det tar rundt 10 minutter å fylle inn skjemaet og det kan også gjøres fra mobil.

Erfaringen tilsier at behandlingstiden på lånesøknadene ligger på rundt to uker – ikke helt uventet på grunn av den store pågangen etter rentenedsettelsen.

Mange er fornøyde etter å ha fått innvilget rimelig boliglån mens andre opplever å få avslag. Nybygger.no har lagt opp til stor grad av automatisering i sitt behandlingsløp. Hvis du ikke oppfyller alle kriteriene blir det fort avslag siden dette i mindre grad følges opp manuelt.

Send oss gjerne dine erfaringer med Nybygger.no på [email protected] eller klikk på sosiale medie-ikonet nedenfor.

Sjekk om du kan få boliglån hos Nybygger.no og hvor mye du kan spare på Renteradar.no.

Gjør som 170 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

© 2022, HAYON AS

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.