Kristian sparte 16 000 kroner i året med et klikk

Hvor mye kan jeg låne?

Boliglånet er ofte den største utgiften i en husholdning. Ved hjelp av prutefunksjonen på Renteradar.no kan boliglånskunder enkelt få bedre rente.

« Det må være de enkleste pengene jeg har spart»

Kristian, 31 år, Oslo


– Jeg trodde jeg hadde full kontroll på boliglånsrenten vår, og at denne var bra. Jeg fikk tips om Renteradar.no av en venn og er veldig glad jeg testet. Renteradar.no sa jeg hadde mye å spare, så jeg teste prute-funksjonen. To dager senere ringte DNB meg og sa at de ville sette ned renten 0,4%, fra 2,85% til 2,45%, sier Kristian.

Kristian og samboeren bor i Oslo og har et boliglån på ca 4 millioner. Besparelsen utgjør over 16 000 kroner første året. Over lånets løpetid på 21 år tilsvarer dette over 200 000 kroner.

– Det må være de enkleste pengene jeg har spart. 16 000 første året er jo vanvittig mye penger, og 200 000 over lånets løpetid tilsvarer jo en liten formue. Jeg anbefaler alle å teste Renteradar.no. Det er selvfølgelig ikke gitt at alle har like mye å spare, men nedsiden er jo null. Det er nesten litt skummelt at banken kan ta seg så godt betalt og at det kan være så enkelt å få bedre rente, sier han.

Renteradar.no erfarer at Kristians situasjon ikke er unik. Mange av våre brukere tror de har en god rente, som egentlig viser seg å ikke være så god. Det er ofte to grunner til dette. Enten har ikke boliglånskundene kontroll på hva konkurrerende banker tilbyr eller så har de ikke fått med seg at banken har satt opp renten over tid. Renteradar.no henter brukerens rente og lånedetaljer automatisk og sammenligner med hva konkurrerende tilbyr. På den måten får brukerne full kontroll, både på hva de faktisk har i rente og hva konkurerende banker tilbyr.

Gjør som 90 000 nordmenn før deg.

Boliglån gjort enkelt

Automatisk og enkel utfylling. 
Ferdig på to minutter

Få kontroll

Full oversikt over lånet ditt, beste
tilbud og hva du kan spare

Spar penger

Prut med ett klikk eller bytt
til en bank med bedre tilbud

4 av 5 nordmenn kan spare tusenvis på boliglånet

  • Gratis sammenligning av boliglånet ditt mot markedets beste lånerente.
  • Automatisk utfylling. Ferdig på 2 minutter.
  • Bli varslet når renten må sjekkes og bedre tilbud finnes.