Defero_Renteradar.no

Defero og Renteradar.no starter samarbeid

20.01.21

Defero og Renteradar.no er begge tjenester som ønsker å gi forbrukerne større makt. Tjenestene utfyller hverandre i stor grad. Mens Renteradar.no hjelper kunder å navigere i boliglånsmarkedet, gir Defero deg din kredittscore og oversikt over personlig økonomi. Vi starter derfor nå et samarbeid for å styrke hverandres tjenester.

I første omgang vil samarbeidet handle om å informere brukerne om nytten av hverandres tjenester. Vi ser også betydelige muligheter i å samarbeide fremover om skape gode brukeropplevelser på tvers av tjenestene.

I likhet med Renteradar.no er Defero en start-up med en ganske ny tjeneste. Firmaet utvikler tjenesten sin løpende og legger stadig til nyttig funksjonalitet i sin tjeneste. Per i dag tilbyr Defero sine brukere tre nyttige tjenester:

  • Du kan kredittsjekke deg gratis
  • Du kan sjekke hvilken rente du burde oppnå gitt din kredittscore
  • Du kan få kontroll på økonomien din gjennom å bruke Defero sin budsjett app

På Defero kan du kredittsjekke deg gratis

Defero samarbeider med Creditsafe som er ett av fire selskaper som tilbyr kredittsjekk i Norge. Du kan logge deg på gratis med BankID på mobil på Defero. Da hentes automatisk din kredittscore, tall fra skattemeldingen og eventuelle betalingsanmerkninger.

Bankene ser på din kredittscore når de skal gi deg lån. Nå kan du gratis få innsyn i dine kredittopplysninger.

defero_kredittsjekk

Kredittscoren din påvirker renten du kan få

Bankene vil sjekke din kredittverdighet når du søker om lån. Kredittscoren din spiller inn på hvilke rentebetingelser du kan få. På forbrukslån og billån er det spesielt viktig.

Har du betalingsanmerkninger vil banken ofte gi deg avslag på lånesøknaden. Eksempelvis vil mange banker som har de beste listeprisene på boliglån automatisk gi avslag på lånesøknaden hvis de oppdager betalingsanmerkninger i kredittsjekken.

Bedriften gir deg et estimat på hvilken rente du kan oppnå for ulike lånetyper. Estimatet baserer seg på hvilken rente andre brukere med tilsvarende kredittscore oppnår i markedet.

defero_rente_personlig økonomi

Få kontroll på økonomien med Deferos budsjett-app

Når du gjør en kredittsjekk i Defero knyttes de innhentede dataene direkte til en budsjettfunksjon som du kan bruke for å planlegge din personlige økonomi.

Kontroll på personlig økonomi er første steg til en bedre kredittscore. Har du kontroll på utgiftene og inntektene dine kan du unngå betalingsanmerkninger.

defero_budsjett